קופה רושמת לבית קפה

ניהול עסק מזון בישראל אינו פשוט. התחרותיות הרבה, העלויות הגבוהות וחוסר היציבות של השוק, דורשות מבעלי העסק מאמץ רב. הצלחת העסק מתבססת על קבלת החלטות נבונה, תזמון ושימוש נכון בעזרים. קופה רושמת חכמה עם תכנה מתאימה לניהול עסקי מזון, תסייע לעובדים בניהול ההזמנות ומתן שירות טוב ללקוח, למנהלי המשמרת ולמנהלי בית הקפה או בעליו. המערכות החדישות כוללות פונקציות ניהול שימושיות רבות. אם תדעו לעשות שימוש נכון במערכת, תחסכו לעצמכם זמן רב.

פונקציות של קופה רושמת

1.ניהול מערך שולחנות.
שימו לב, לא כל מערכת ניהול מתאימה לעבודה בבתי קפה או עסקים בתחום המזון. קופה אשר מאפשרת מעקב אחר ההזמנות בכל שולחן, תתגלה כשימושית. מעטים הם בתי הקפה בארץ אשר לא מפעילים מערכת ניהול ממוחשבת. שימוש נכון במערכת יקצר את זמן העבודה, ישפר את השירות ויאפשר לכם לעקוב טוב יותר אחר המתרחש. 
2.העברת הזמנות למטבח ולצוות הבר
אם בעבר היה עליכם להעביר הזמנות באופן ידני אל המטבח והבר, כיום המערכת תעשה זאת בעבורכם. ההזמנות מועברות אל המטבח או הבר באופן אוטומטי. קופה רושמת אשר מיועדת לבתי קפה מכילה את כל פונקציות הניהול הדרושות לכם. המערכת הורכבה לאחר מחקרים ממושכים בדבר פונקציות ניהול דרושות לבתי קפה ושאר עסקי מזון.  
3.קבלת תשלומים : מזומן, אשראי, שוברים, המחאות
קופה רושמת היא כלי תקבול תשלומים. באפשרותכם לקבוע אילו אמצעי תשלום יתקבלו בבית העסק שלכם. המערכות מסוגלות לקבל כסף מזומן, כרטיסי אשראי, המחאות, זיכויים, שוברים ושאר תלושים. בעבור כל תשלום תפיק המערכת קבלה ללקוח. 
4.מערכת נוחה לתפעול מהיר
הבחירה במערכת ידידותית למשתמשים תתגלה כנבונה בטווח הארוך. אל תמהרו לרכוש קופות רושמות ללא התנסות מוקדמת ובדיקת המערכת. ייתכן כי מערכות אשר מוגדרות כטובות ביותר, אינן מתאימות בעבורכם. 
5.מעקב מלאי, ניהול משמרות, שעון 
מערכת ניהול הקופה משלבת גם אפשרויות ניהול כמו מעקב אחר שעון הנוכחות, מכירות, שעות שיא, ניהול משמרות ומלאי. בלחיצת כפתור תוכלו לגלות מהן המנות הנמכרות ביותר, מהן השעות העמוסות ביותר ומתי כדאי יהיה לתגבר את העובדים במשמרת.